Ontdek het verhaal achter Lean Leadership Game

Wil jij je vaardigheden en mindset verbeteren voor betere resultaten in jouw team of bedrijf? Wil je dat jouw mensen efficiënter werken en winstgevender worden? Dan deel je een belangrijke drijfveer en passie met Nils Visser en Stephan Scholten van Lean Leadership Game. Zij ontwikkelden een Lean Leadership training als business game. Zodat een Lean Leadership training in ieders bereik is. Zonder de noodzaak van dure, hoogopgeleide trainer of consultant. Een Training in A Box!

In 2008 startten wij, Nils Visser en Stephan Scholten, vanuit onze expertise met het trainen van bedrijven in de combinatie Lean & Leadership. Deze combinatie was nieuw en een groot succes. De reacties van deelnemers waren fantastisch, zó enthousiast!

Lean Leadership Game

Al die positieve reacties motiveerden ons om een plan te bedenken om zoveel mogelijk bedrijven de kans te geven om de kracht van Lean & Leadership te benutten. Wij zijn extreem geïnteresseerd in het proces van verandering, om de beste te zijn en grote resultaten te boeken. Wij lezen, studeren en integreren alle studies op het gebied van Lean Thinking, Leiderschap, Leren, Trainen en Verandering in bedrijfstrajecten. Al onze kennis en ervaring hebben wij voor jou vertaald in het spel Lean Leadership Game: een leerzaam bordspel, dat inspireert, enthousiasmeert en bezielt.

Jouw bedrijf heeft enorme mogelijkheden

Maar gebruik je wel alle mogelijkheden? Investeren in goede en hightech machines en ICT maakt zeker een groot verschil. Maar het zijn de Mensen die de initiator zijn en jouw bedrijf draaiende houden, het Wiel van Verbetering. Dus Mensen Maken het Grootste Verschil tussen Gemiddeld en de Beste.

Investeren in mensen loont!

De beste investering die je kunt doen, is dus in mensen. Zij zullen het verschil gaan maken in je bedrijf. Als je mensen meer Lean vaardigheden hebben, kunnen ze zelf de processen verbeteren in jouw organisatie. Met een betere Leiderschapsmindset is de kans het grootst dat de aangeleerde Lean vaardigheden ook daadwerkelijk worden ingezet. De werknemers zorgen zélf voor de implementatie. Wij hebben vaak ervaren hoe enorm de verandering in een bedrijf op deze manier kan zijn.

Spelenderwijs, belevend leren

Nieuwe vaardigheden leren is echter niet gemakkelijk. Eigenlijk betekent leren, veranderen. En mensen willen niet veranderen… Sorry... Dat is dan ook voor ons de reden om met iets anders, iets speciaals te komen. Een business game die enthousiasmeert. Mensen houden ervan om te spelen, te lachen en zich te verbinden met medespelers. Dat is precies wat Lean Leadership Game biedt. Spelenderwijs, belevend leren.

Lean Leadership Game is iets voor jou, als:

  • Je van de kracht van Lean hebt gehoord en er in je bedrijf mee aan de slag wilt.
  • Je ervan overtuigd bent dat Leiderschap in het bedrijf echt het grootste verschil maakt.

Wil jij net als wij jouw medewerkers en collega’s de kans bieden om met veel plezier en goede resultaten Lean & Leadership vaardigheden aan te leren? Zodat ze zelf processen kunnen verbeteren in jouw organisatie? Bestel dan nu Lean Leadership Game. Of download de verkorte spelregels voor meer informatie.