Uitstekende service en garantie

‘You Just Bought A Fantastic Game!’ Bij het maken van het spel Lean Leadership Game staat kwaliteit voorop: alleen de hoogste kwaliteit wordt geleverd. Ons streven is om maximaal duurzaam en Lean te produceren. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat jij heel enthousiast zult zijn over Lean Leadership Game. Is dat onverwachts niet het geval? Hier lees je alles over garantie, retourneren en annuleren.

Eén jaar garantie: een veilig idee

Je krijgt standaard één jaar garantie op jouw Lean Leadership Game. Gaat het spel ondanks onze hoge kwaliteitseisen bij normaal gebruik toch kapot? Stuur dan een e-mail naar info@leanleadershipgame.com. Met foto van het originele certificaat (in de deksel) en het kapotte onderdeel. Wij lossen je klacht snel op.

Van gedachten veranderd? Je hebt 14 dagen bedenktermijn

Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar ben je toch niet blij met Lean Leadership Game? Dan kun je het spel terugsturen binnen 14 dagen. Zonder opgaaf van reden. Uiteraard in originele staat en verpakking. De kosten van de retourzending komen voor je eigen rekening.

Retourneren: hoe werkt dat?

Bij Lean Leadership Game kun je binnen 14 kalenderdagen, vanaf de dag dat je het product ontvangen hebt, je bestelling retourneren. Onder deze voorwaarden:

  • Het product is ongeopend en compleet
  • Het product bevindt zich in de originele verpakking
  • Het product is voorzien van de factuur
  • De kosten van de retourzending komen voor je eigen rekening
  • Wil je je product retourneren en voldoe je aan de voorwaarden? Stuur dan eerst even een e-mail naar info@leanleadershipgame.nl. Je ontvangt van ons vervolgens alle gegevens die je nodig hebt om te kunnen retourneren. Als wij het product retour hebben ontvangen, dan sturen wij je hiervan een bevestiging per e-mail. Binnen 14 dagen storten wij het aankoopbedrag terug.

Producten die incompleet of beschadigd zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. Niet gefrankeerde zendingen nemen wij niet aan en deze komen bij je terug (met strafporto).

Annuleren: hoe werkt dat?

Heb je een bestelling geplaatst, maar heb je je bedacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij brengen geen annuleringskosten in rekening. Is de zending al naar je onderweg? Dan adviseren wij je om het pakket aan de deur te weigeren. Op deze manier maak je geen kosten voor retourneren.

Heb je onze voorwaarden voor retourneren en annuleren gecheckt? Ga dan naar de homepage van Lean Leadership Game en ontdek wat dit bordspel voor jóuw organisatie kan betekenen.