Lean Leadership trainingen

Wil je de kwaliteit en performance van je organisatie verhogen? Met Lean Leadership (in-company) trainingen en workshops richt je bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter in! Je verwijdert stappen in het proces die geen waarde toevoegen voor de klant. Maar zonder Leiderschap geen Lean! Met een Lean Leadership Training als Lean Leadership Game leer je de Lean en Leadership principes door en door kennen en toepassen.

De grootste toegevoegde waarde van onze Lean en Leadership training Lean Leadership Game is de mix van Lean en Leadership. Iedereen die het spel speelt, oefent deze vaardigheden. Je krijgt snel inzicht in jouw Leiderschap, in die van je collega’s en hoe dit vertegenwoordigd is binnen je afdeling en/of bedrijf. Wat zijn je sterke punten en wat zijn de aandachtspunten in Leiderschap? En hoe opereer je zo Lean mogelijk?

Workshops en in-company trainingen

Wat kunnen wij voor jou betekenen? We organiseren workshops en (in-company) trainingen. Wij gebruiken daarbij Lean Leadership Game als tool. Zo maken we inzichtelijk wat Lean en Leadership kan brengen voor jou als persoon en je bedrijf. Daarnaast verzorgen we train-the-trainer opleidingen waarmee je zelfstandig workshops Lean Leadership Game kunt geven.

Lean Leadership Game Trainingen

Lean LeadershipGame Training in The Box. In 16 Weeks To the Top! Zelf aan de slag met Performance Improvement? Dat kan! Met deze Trainingskit, Training in the Box, ga je in een periode van 16 weken met je team aan de slag. Stap voor stap verbeter je je afdeling en/of proces. Je speelt het spel vier keer met je team. Tussendoor krijg en volg je opdrachten, die leiden tot inzichten en verbetering. Leren, verbeteren, meer team en fun!

Op zoek naar inspiratie en een leerzame dag?

Vraag dan vrijblijvend een in-house Workshop/Event aan. Speel met je hele bedrijf het spel, laat je begeleiden en krijg les van een Lean Leadership Game Trainer.Lean Leadership Game Players Event

Train-the-Trainer opleiding

Wil jij ook Lean Leadership Game Trainer worden? Wil je grote en minder grote groepen op een inspirerende wijze meenemen in de reis van Lean en Leadership? Wij leiden mensen op tot gecertificeerde Lean Leadership Game Trainer. Je leert zelfstandig workshops geven met Lean Leadership Game. De opleiding start eind 2015.

Wil je meer weten over ons trainingsaanbod of wil je een prijsindicatie aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@leanleadershipgame.nl.

Meer weten? Ontdek voor wie Lean Leadership Game is bedoeld, hoe het spel werkt en wat het je oplevert. Lees ook meer over de Lean en Leadership principes waarop het spel is gebaseerd of over de ervaring van het spelen. Zo krijg je een goede indruk van de reikwijdte van Lean Leadership Game. Zoek je nóg meer verdieping? Bekijk dan onze Lean Leadership trainingen en workshops.