Lean en Leadership principes

Lean Leadership Game is spelenderwijs met Lean en Leadership principes aan de slag gaan. Deelnemers ontdekken hoe ze Lean principes toepassen op werkprocessen. Voor meer efficiency. Maar zonder Leadership geen Lean! Daarom ook veel aandacht voor leiderschapsstijlen binnen Lean Leadership Game.

Lean principes

Lean staat voor het stoppen van verspilling in een proces. Vijf eenvoudige principes vormen de basis voor Lean. Ze komen allemaal evenwichtig terug in Lean Leadership Game, zodat deelnemers door en door vertrouwd raken met elk Lean principe:

  • Klantwaarde
  • Continue stroom
  • Pull
  • Kanban
  • 5S
  • 7 vormen van verspilling
  • Visueel management

Leadership principes

Hoe meer je bewust bent van je leiderschap en hoe meer leiderschap je vertoont, des te meer kans je maakt om een succesvolle Lean implementatie te volbrengen. In Lean Leadership Game zijn er elf types en stijlen van leadership zoals visionair, coach, ondernemer etc. Leiderschapsstijlen die inspireren en uitnodigen om met elkaar na te denken en te discussiëren over leiderschap. Al deze leiderschapsstijlen zijn weergegeven op het spelbord en vermeld op de leiderschapskaarten. Elke kaart heeft een specifieke spreuk die de leiderschapsstijl versterkt.

Wil jij net als wij jouw medewerkers en collega’s de kans bieden om met veel plezier en goede resultaten Lean & Leadership vaardigheden aan te leren? Zodat ze zelf processen kunnen verbeteren in jouw organisatie? Bestel dan nu Lean Leadership Game. Of download de verkorte spelregels voor meer informatie.

Meer weten? Ontdek voor wie Lean Leadership Game is bedoeld, hoe het spel werkt en wat het je oplevert. Lees ook meer over de Lean en Leadership principes waarop het spel is gebaseerd of over de ervaring van het spelen. Zo krijg je een goede indruk van de reikwijdte van Lean Leadership Game. Zoek je nóg meer verdieping? Bekijk dan onze Lean Leadership trainingen en workshops.