Ervaringen met Lean Leadership Game

Wat vinden anderen van Lean Leadership Game? Grote bedrijven gingen je voor, zoals SC Johnson, Fokker Aerostructures, University of Amsterdam APICS, Master Business School of Arnhem en Nijmegen, Lean Consultants, Greenhart Project Leadership Academy en Syntens Innovation Platform. Lees hier ervaringen en reviews. Ontdek wat dit spel voor jóuw bedrijf kan betekenen.

H. Bruins, Directeur IT Works

Wij hebben het spel meerdere malen gespeeld met de teamleiders van ons bedrijf en iedere keer kwamen er weer nieuwe ideeën naar boven om onze processen te verbeteren met de geleerde inzichten van het LeanLeadershipGame!

C. Demic, Operator SC Johnson

Een prachtig en leuk spel en erg leerzaam. Al snel zie je resultaten als je alles goed hebt georganiseerd. Fascinerend om te ontdekken hoe simpel dat eigenlijk is.

E. Cuppen, Director AC&C, Fokker Services

Dit spel is een super idee van de combinatie Lean en Leadership. Ik heb een hoop lol gehad tijdens het spelen van het spel en ik ben overtuigd dat alle organisaties hier hun voordeel uit kunnen halen!

L. van der Sande, Innovation Advisor Syntens

Ik ben onwijs enthousiast over dit spel, het idee achter het spel en het spelen van het spel! Het is een fantastisch concept waarin zowel expertise van Lean en Leadership is gecombineerd. Het is een groot voordeel dat alle werkniveaus het spel samen spelen. De ervaring die je zult krijgen met Lean-denken is sterk en zal blijvend zijn, zodat je automatisch vanaf nu Lean denkt. Een super manier om een Teamsessie te doen, leuk en leerzaam!