De ervaring: Lean game simulatie

Wij geloven dat gaming de toekomst is in het bedrijfsleven. Het is één van de beste manieren om snel en leuk te leren! Om jezelf en je team stap voor stap naar een hoger niveau te tillen. Lean Leadership Game is dé Lean game simulatie die in geen enkele organisatie mag ontbreken.

Wanneer je Lean Leadership Game speelt, ontdek je dat je anders naar processen kijkt. Je leert als het ware opnieuw te kijken! Het spel daagt je uit om processen anders uit te voeren.

Ben jij op zoek bent naar inspirerende, intense en zinvolle verbetermogelijkheden in werkprocessen? Dan is Lean Leadership Game een uitgelezen kans! Of je nu in een kleine of grote organisatie werkt.

Lean game simulatie

Lean Leadership Game is een simulatie die gemaakt is om jouw bedrijfs- en persoonlijke werkprocessen te spiegelen. Met de speciale missie om jou de benefits te laten proeven van Lean en Leadership change!

Lean Leadership Game moet je simpelweg zelf ervaren. Bestel direct Lean Leadership Game . Of download de verkorte spelregels voor meer informatie.

Meer weten? Ontdek voor wie Lean Leadership Game is bedoeld, hoe het spel werkt en wat het je oplevert. Lees ook meer over de Lean en Leadership principes waarop het spel is gebaseerd of over de ervaring van het spelen. Zo krijg je een goede indruk van de reikwijdte van Lean Leadership Game. Zoek je nóg meer verdieping? Bekijk dan onze Lean Leadership trainingen en workshops.