Lean Leadership Game: workshop game en training kit

Lean Leadership Game is uniek, omdat het ontworpen is op basis van Lean & Leadership principes. Het is de ideale Lean workshop game en Lean training kit. In het spel is Leadership verstrengeld als belangrijke factor om te begrijpen en herkennen welke stijlen nodig zijn om Lean effectief te implementeren.

Voor wie: Lean workshop game en Lean training kit

Wil jij Lean succesvol implementeren in je bedrijf? Wil je medewerkers en collega's enthousiast maken over de mogelijkheden van Lean en Leadership? Wil je dat jouw mensen zelf Lean kansen gaan ontdekken in het bedrijf? Dan is Lean Leadership Game iets voor jou!

Ontdek voor wie Lean Leadership Game is ontwikkeld.

Hoe werkt Lean Leadership Game?

Hoe leg je uit hoe suiker smaakt als je het nog nooit hebt geproefd? Lean Leadership Game is een bijzondere vorm van belevend leren. Dat moet je ervaren! Bied je collega's en medewerkers de ideale Lean leerervaring.

Hoe het werkt: vergroot Lean awareness.

Wat levert Lean Leadership Game op?

Lean Leadership Game brengt - naast een hoop plezier - begrip van en ervaring met de Lean principes, die onlosmakelijk zijn verbonden met Leadership. Je creëert een platform aan ideeën om werkprocessen te optimaliseren.

Leer wat het oplevert: Lean vaardigheden.

Lean en Leadership principes

Lean heeft vijf principes waarop een organisatie zich kan richten. Deze Lean principes zijn evenwichtig vertegenwoordigd in Lean Leadership Game. Maar zonder Leadership geen Lean. Daarom zijn er ook elf types en stijlen van Leadership in het spel verwerkt.

Ontdek de Lean en Leadership principes.

Lean Leadership Game: de ervaring van het spelen

Als je Lean Leadership Game speelt, ontdek je dat je anders naar processen kijkt. Het spel daagt je uit om processen anders uit te voeren. Je ervaart dat het anders kan, maar ook wat dat met jou als persoon én met het bedrijf doet!

Lees meer over de fascinerende ervaring van Lean game simulatie.

Lean Leadership trainingen

We organiseren ook workshops en (in-company) trainingen met Lean Leadership Game als tool. Zo maken we inzichtelijk wat Lean en Leadership kan brengen voor jou als persoon en je bedrijf.

Bekijk de Lean Leadership trainingen.

Leadership Kaartspel

Naast het het bordspel Lean Leadership Game is er ook een kaartspel beschikbaar. Bedoeld als kennismaking met het spel. Dit kun je tevens gebruiken als interessante aanvulling op het spel. Maak jezelf, je team en je bedrijf sterker. Zonder leiderschap geen lean!

Lees de handleiding van het Leadership Kaartspel.

Wil jij net als wij jouw medewerkers en collega’s de kans bieden om met veel plezier en goede resultaten Lean & Leadership vaardigheden aan te leren? Zodat ze zelf processen kunnen verbeteren in jouw organisatie? Bestel dan nu Lean Leadership Game. Of download de verkorte spelregels voor meer informatie.